Apertium oversetter

Apertium | En fri/åpen kildekode maskinoversettelsesplattform

Apertium | A free/open-source machine translation platform

Apertium er en regelbasert maskinoversettelsesplattform, og er fri programvare tilgjengelig under GNU General Public License. … Oversett mens du skriver.

Online tekstoversetter

Oversett tekst gratis mellom bokmål, nynorsk, samisk, svensk og dansk.

Giellatekno og Apertium – UiT

Giellatekno og Apertium | En fri/åpen kildekode maskinoversettelsesplattform

Giellatekno utvikler frie oversettelsessystem for samiske (og andre) språk, ved hjelp av den regelbaserte maskinoversettelsesplattformen Apertium.

Giellatekno utvikler frie oversettelsessystem for samiske (og andre) språk, ved hjelp av den regelbaserte maskinoversettelsesplattformen Apertium. All kode og data er fri programvare, utgitt under GNU General Public License.

Tekstoversetter – Bokmål og Nynorsk – Wordify

Tekstoversetter – Bokmål og Nynorsk | Wordify

Oversett tekster fra bokmål til nynorsk og fra nynorsk til bokmål. Tjenesten er basert på “Apertium” (åpen kildekode) som er vedlikeholdt og utviklet av …

Bruk tekstoversetteren fra Wordify for å oversette bokmål og nynorsk, i begge retninger.

Apertium i lærarutdanninga – Nynorsksenteret

Microsoft PowerPoint – Webinar_ presentasjon_na_17_2_21

17. feb. 2021 — Apertium sliter med oversettelse av sammensatte ord da programmet ikke klarer å gjenkjenne hvert enkelt ord og oversette det før det blir satt.

Å utvikle menneskehanda på toppen. Apertium som …

Apertium sliter med oversettelse av sammensatte ord da programmet ikke klarer å gjenkjenne hvert enkelt ord og oversette det før det blir satt sammen igjen.

Apertium – Wikipedia

Apertium – Wikipedia

Apertium startet som et av maskinoversettelsessystemene i prosjektet OpenTrad og var opprinnelig laget for å oversette mellom språk som var nært i slekt, …

Verktøy som blant annet oversetter fra bokmål til nynorsk og …

Verktøy som blant annet oversetter fra bokmål til nynorsk og omvendt

Apertium er en internettside som oversetter ord og tekst fra diverse språk til andre. Nå skal det jo sies at ingen oversettelsesverktøy på internett er …

Apertium er en internettside som oversetter ord og tekst fra diverse språk til andre. Nå skal det jo sies at ingen oversettelsesverktøy på internett er perfekte, men de kan absolutt hjelpe deg et godt stykke på vei.

Keywords: apertium oversetter