Breesgård camping

Breesgård Turistsenter AS: Hjem

Hjem | Breesgård Turistsenter AS

12 km vest for Oppdal sentrum, ved foten av praktfulle Storhornet, finner du vår camping. Vi er en helårscamping med ca 145 faste vogner og 20 hytter vi leier …

Breesgård Turistsenter AS 12 km vest for Oppdal sentrum. Vi er en helårscamping med ca 145 faste vogner og 20 hytter vi leier ut på åremål.

Breesgård Turistsenter | Camping | Oppdal – Visit Norway

Fine plasser med muligheter for turer båder sommer og vinter i flott natur. Mailadr.: breesgard@oppdal.com Nettadr.:www.breesgard.no.

Breesgård Turistsenter | Facebook

Breesgård Turistsenter

12 km vest for Oppdal sentrum, ved foten av praktfulle Storhornet, finner du vår camping. Vi er en helårscamping med ca 145 faste vogner og 20 hytter vi …

Fine plasser med muligheter for turer båder sommer og vinter i flott natur.Mailadr.: breesgard@oppdal.comNettadr.:www.breesgard.no.

Campingplass Breesgård Turistsenter AS i Trøndelag

Campingplass Breesgård Turistsenter AS i Trøndelag – camping.info

På Campingportalen finner du oversikt over alle norske campingplasser, også de som tilbyr sesongplass/helårsplass. Vi legger jevnlig ut nyheter og turforslag – …

Campingplass Breesgård Turistsenter AS i Trøndelag ♥ Se 0 bobilanmeldelser med en samlet vurdering på 0 ✓ Sjekk ut 4 bilder tatt av denne campingplassen ✓ Oppdag denne campingplassen nå!

Breesgård Turistsenter AS, Oppdal – 1881.no

Breesgård er en familiecamping som passer til alle, sommer som vinter. En flott badedam med gratis bruk av båter ligger midt i campingen.

Breesgård Turistsenter – Campio.no – Finn og bestill camping

12 km vest for Oppdal sentrum, ved foten av praktfulle Storhornet, finner du vår camping. Vi er en helårscamping med ca 145 faste vogner og 20 hytter vi leier ut på åremål.Breesgård er en familiecamping som passer til alle, sommer som vinter. En flott badedam med gratis bruk av båter ligger midt i campingen. Flotte turer i skog og fjell rett utenfor døra. Egen grillplass, med muligheter for å sitte under tak.Om vinteren er det kort vei til skiheiser og til badeanlegget som ligger i sentrum (12km). Egen akebakke blir opptråkket på campingen, flomlys lyser opp akebakken utover kveldene ved behov. Direkte fra campingen ligger det flere opptråkkete skiløyper som passer for de i alle aldre, en topptur til fantastiske Storhornet, eller en litt enklere løype langs flotte Gjevilvatnet.Kro, restaurant og butikk er kun en gåtur unna. ( 1km )Vi har ledige helårs – sommer – vinter plasser.Hytter og leiligheter til leie, åremål og på døgnbasis.

Komplett guide til camping i Norge | Breesgård Turistsenter

Breesgård Turistsenter – 91522055 – 180.no

Keywords: breesgård camping