Bruke bonuspoeng sas

Fly med poeng – SAS EuroBonus

Hvordan bruker jeg opptjente EuroBonus-poeng på nye flygninger? | SAS

Du kan bruke poengene du har opptjent på nye flygninger, hotellopphold eller for å oppgradere flygningen din. Du kan også velge mellom produkter og gavekort …

Velg mellom SAS-bonusbilletter, vanlige billetter for poeng og Star Alliance-bonusbilletter. Få en oversikt over forskjellene her »

Bruk Eurobonus-poeng hos våre partnere – SAS

Bruk Eurobonus-poeng hos våre partnere | SAS

EuroBonus-poeng. Opptjen poeng når du flyr, handler, overnatter og kjører. Deretter kan du bruke poengene dine på belønninger, som bonusflygninger.

Få en oversikt over alle våre partnere på ett sted! Bare søk i våre partnerkategorier og bruk poengene du har opptjent på nye flygninger, hotellopphold og mye mer »

Opptjen og bruk EuroBonus-poeng – SAS

Opptjen og bruk EuroBonus-poeng | SAS

Fly og tjen opp poeng som du kan bruke på nye flygninger, hotellopphold eller for å oppgradere flygningen din. Opptjen poeng. Du opptjener grunnpoeng på alle …

Alt du trenger å vite om EuroBonus-poeng. Hvordan du opptjener, bruker og løser inn poeng. Les mer »

Opptjen og bruk poeng | SAS

SAS – Opptjen og bruk poeng | SAS

Du kan bruke EuroBonus-poengene dine på hotellopphold ved å logge på og klikke på “Min EuroBonus”. Deretter er det bare å velge “bonushotell” og “bestille …

Nord-Europas ledende flyselskap, med nærmere 800 daglige flygninger til over 120 destinasjoner i Skandinavia, Europa, USA og Asia.

Kan jeg bestille et hotell med EuroBonus-poengene mine?

Kan jeg bestille et hotell med EuroBonus-poengene mine? | SAS

Det finnes mange fordeler med SAS EuroBonus, og en rekke måter å bruke sine poeng. Les mer om hvordan du kan bruke dine poeng på hotellovernatting.

Spørsmål og svar

Bruk EuroBonus-poengene på hotell – SAS

Bruk EuroBonus-poengene på hotell | SAS

Få en oversikt over hvor mange poeng du trenger for en tur/retur-reise med SAS, Widerøe, Star Alliance og andre flyselskaper »

Det finnes mange fordeler med SAS EuroBonus, og en rekke måter å bruke sine poeng. Les mer om hvordan du kan bruke dine poeng på hotellovernatting.

Poengtabell for flygninger – se hvor poengene dine kan ta deg

Poengtabell for flygninger – se hvor poengene dine kan ta deg | SAS

Du kan bestille en bonusreise ved å bruke EuroBonus-poengene dine før de utløper for reiser etter utløpsdatoen. Merk at hvis poengene dine har utløpt, …

Få en oversikt over hvor mange poeng du trenger for en tur/retur-reise med SAS, Widerøe, Star Alliance og andre flyselskaper »

Må jeg reise ved å bruke poengene mine før de utløper? – SAS

Må jeg reise ved å bruke poengene mine før de utløper? | SAS

15. feb. 2021 — Det er en kjent sak at man kan betale for flyreiser med bonuspoeng enten med SAS/Widerø eller flyselskapene i Star Alliance, men hva annet …

Spørsmål og svar

Dette kan du bruke bonuspoengene dine til utenom flyreiser!

Dette kan du bruke bonuspoengene dine til utenom flyreiser! – Den store Eurobonusguiden

10. jul. 2021 — Men de er innskrenket ved at du bare kan bruke de i SAS og andre spesifikke … er det viktig å ta hensyn til verdien av ett bonuspoeng.

Det er en kjent sak at man kan betale for flyreiser med bonuspoeng enten med SAS/Widerø eller flyselskapene i Star Alliance, men hva annet kan man bruke bonuspoengene til?Logg deg inn på SAS.no > Min EuroBonus > og her finner duOppgradering med SAS eller en Star Alliance til en høyere reiseklasse. Bonusreise for poeng + pengerHotellovernattingerEurobonusshop LoungetilgangExperiencesVi

Guide til SAS EuroBonus – Smarte Penger

Keywords: bruke bonuspoeng sas, hvordan bruke sas poeng, sas bruke poeng