Eikhamrane camping

Eikhamrane Camping

Hardangerhytto

Select Language ​ ▽. eikhamrane-camping-hytter-taake-fjell. eikhamrane-camping-kveld-camping-fjord. eikhamrane-camping-hytte-veteranbil-fjell.

Eikhamrane Camping, Nå-Eikhamrane, Vestland …

Eikhamrane Camping, Nå-Eikhamrane, Vestland (Hordaland), Norge – MT Campings Noorwegen

Naturen selv har så og si pekt ut Eikhamrane campingplass; en idyllisk og usjenert plass i sørfjorden i Hardangerfjorden. Her er mye å hente både for unge …

Rustikk campingplass med vakker beliggenhet nær Odda rett ved fjorden og med utsikt over snødekte fjelltopper og fossefall. For et fantastisk sted.

EIKHAMRANE CAMPING (Odda, Norge) – Campingplass

EIKHAMRANE CAMPING (Odda, Norge) – Campingplass – anmeldelser og prissammenligning – Tripadvisor

Eikhamrane Camping, Odda: Se 5 reiseanmeldelser, 3 objektive bilder og gode tilbud for Eikhamrane Camping, vurdert som nr. 3 av 8 temaovernattinger i Odda og vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor.

Eikhamrane Camping – Campio.no – Finn og bestill camping

Naturen selv har så og si pekt ut Eikhamrane campingplass; en idyllisk og usjenert plass i sørfjorden i Hardangerfjorden. Her er mye å hente både for unge og eldre, ikke minst for den som er glad i naturen. For deg som vil ha mye liv og røre og utstrakt servicetilbud, bør du overveie å reise et annet sted. Men ønsker du et rimelig overnattingstilbud med stillhet, ro og god plass, bør du komme til Eikhamrane. Campingplassen har fire hytter. Hyttene er selvbetjente, og kan kun reserveres ved opphold lengre enn fem dager. Det er også ca. 40 plasser for campingvogn, bobil og/eller telt. Mulighet for strømtilkobling, vaskemaskin og gratis Wi-Fi.Det er to hytter med to sengeplasser og to med fire sengeplasser. Hyttene har stuebord, stoler, vask, kjøleskap og kokeplate. Der er litt service i form av kaffekopper, bestikk og tallerkner. Men vi understreker at hyttene er selvbetjente, så ta gjerne med eget kjøkkenutstyr. Det er felles toalett- og dusjfasiliteter. WiFi er tilgjengelig på campingplassen. I resepsjonen selges litt snacks.

Eikhamrane Camping | Odda – Facebook

Eikhamrane Camping – Campsites in Norway

Eikhamrane Camping, Na-Eikhamrane, Vestland (Hordaland), Norway – MT Campings Noorwegen

Rustic campsite located in a beautiful location near Odda directly on the fjord and with a view of snowy peaks and waterfalls. What a wonderful place.

Eikhamrane Camping, Nå, Ullensvang – 1881.no

Keywords: eikhamrane camping