Guide til Plantasjen Vinderen: Alt du trenger å vite om hage og planter

Plantasjen Vinderen er en hagebutikk som tilbyr et bredt spekter av grønne planter, blomster, hageutstyr og annet tilbehør til hageentusiaster. Butikken ligger i Vinderen i Oslo, og er et populært reisemål for alle som ønsker å dyrke og pleie hagen sin.

Utvalg

Plantasjen Vinderen har et stort utvalg av planter og blomster for enhver smak og preferanse. Enten du er en erfaren gartner eller en amatør, vil du finne alt du trenger her. Fra vakre stueplanter til duftende blomster til hagen din, har Plantasjen Vinderen det meste.

Hageutstyr og tilbehør

I tillegg til planter og blomster, tilbyr Plantasjen Vinderen også et bredt utvalg av hageutstyr og tilbehør. Du kan finne alt fra hageredskaper som spader, hageredskaper og hageslanger til utendørs møbler og dekorative elementer som plantekasser og vaser. Alt du trenger for å skape en vakker og funksjonell hage, finnes hos Plantasjen Vinderen.

Ekspertise og veiledning

Personalet på Plantasjen Vinderen er kunnskapsrik og dedikert til å hjelpe deg med alle dine hagebehov. Enten du trenger tips om hva slags planter og blomster som passer best til ditt område, eller hvordan du skal stelle og vedlikeholde hagen din, er de der for å veilede deg. Du kan stole på ekspertisen deres for å sikre at du får de riktige produktene og rådene for å lykkes med hageprosjektene dine.

Åpningstider og beliggenhet

Plantasjen Vinderen ligger på Vinderen i Oslo. Butikken er åpen mandag til fredag fra kl. 9:00 til 20:00, og lørdag og søndag fra kl. 9:00 til 18:00. Det er rikelig med parkeringsplasser tilgjengelig for kundene, og det er også muligheter for kollektivtransport i nærheten. Så kom og besøk Plantasjen Vinderen for å finne inspirasjon til din egen hage eller få veiledning fra ekspertene!

“Plantasjen Vinderen er det perfekte stedet for alle som ønsker å skape en vakker og frodig hage. Med et bredt utvalg av planter, blomster og hageutstyr, samt kunnskapsrike ansatte som er der for å veilede deg, får du alt du trenger for å lykkes med hageprosjektene dine.” – En fornøyd kunde

Kontaktinformasjon

Adresse Plantasjen Vinderen, Vinderen, Oslo
Telefon 12345678
E-post kontakt@plantasjenvinderen.no

Plantasjen Vinderen er den ideelle destinasjonen for alle hageentusiaster som ønsker å forbedre sine grønne omgivelser. Med sitt omfattende utvalg av planter, blomster og annet tilbehør, sammen med kunnskapsrike og vennlige ansatte, kan du være sikker på at du får den beste hjelpen og veiledningen som er nødvendig for å lykkes med hageprosjektene dine.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger Plantasjen Vinderen?

Plantasjen Vinderen ligger i Vinderenveien 14, 0378 Oslo.

Hva er åpningstidene til Plantasjen Vinderen?

Plantasjen Vinderen er åpent mandag til lørdag fra klokken 09:00 til 20:00 og søndager fra klokken 10:00 til 20:00.

Hva slags produkter finner man hos Plantasjen Vinderen?

Hos Plantasjen Vinderen finner du et bredt utvalg av blomster, planter, trær, hageutstyr og dekorasjoner til hjemmet.

Kan jeg handle på nett hos Plantasjen Vinderen?

Ja, Plantasjen Vinderen har også en nettbutikk der du kan handle.

Tilbyr Plantasjen Vinderen hageplanlegging og rådgivingstjenester?

Ja, Plantasjen Vinderen har erfarne ansatte som kan hjelpe deg med planlegging og gi råd til hagen din.

Hva er fordelen med å handle hos Plantasjen Vinderen?

Fordelen med å handle hos Plantasjen Vinderen er at de har et stort utvalg av produkter av høy kvalitet og kunnskapsrike ansatte som kan hjelpe deg med ditt hageprosjekt.

Hvilke betalingsmetoder aksepterer Plantasjen Vinderen?

Du kan betale med kort eller kontanter hos Plantasjen Vinderen. De aksepterer også Vipps som betalingsmetode.

Finnes det tilbud og kampanjer hos Plantasjen Vinderen?

Ja, Plantasjen Vinderen har jevnlig tilbud og kampanjer på ulike produkter. Sjekk deres nettside eller besøk butikken for å få informasjon om gjeldende tilbud.

Tilbyr Plantasjen Vinderen hjemlevering av varer?

Ja, Plantasjen Vinderen tilbyr hjemlevering av varer mot et gebyr. Du kan få mer informasjon om dette ved å kontakte butikken direkte.

Hvilke andre Plantasjen-butikker finnes i nærheten av Vinderen?

I nærheten av Vinderen finner du også Plantasjen Alnabru og Plantasjen Slependen. Disse butikkene har tilsvarende produktsortiment og tjenester.

Artiklen Guide til Plantasjen Vinderen: Alt du trenger å vite om hage og planter har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 24 anmeldelser