Kiwi Fjellhamar: Matvarebutikken med et stort utvalg

Kiwi Fjellhamar er en matvarebutikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter til konkurransedyktige priser. Med sin beliggenhet på Fjellhamar, er denne Kiwi butikken et populært valg blant lokalbefolkningen og har et godt rykte for å tilby kvalitetsvarer.

Kiwi Fjellhamar – Alltid fersk og gode tilbud

Som en del av Kiwi-kjeden, streber Kiwi Fjellhamar alltid etter å tilby ferske og fristende matvarer. Butikken har et bredt utvalg av ferskt kjøtt, fisk, meieri- og bakevarer. Enten du trenger ingredienser til daglige middager eller spesielle anledninger, vil du finne alt du trenger på Kiwi Fjellhamar. Butikken har også et godt utvalg av økologiske og glutenfrie produkter for dem som har spesielle kostbehov eller preferanser.

Ikke gå glipp av gode tilbud og kampanjer hos Kiwi Fjellhamar. Butikken har jevnlig salg på populære varer, og det er alltid mulig å gjøre et kupp her. Sjekk ut de siste tilbudene når du handler – du kan finne noen virkelig gode priser!

Kiwi Fjellhamars hyggelige og imøtekommende personale

På Kiwi Fjellhamar vil du alltid bli ønsket velkommen av et vennlig og imøtekommende personale. De ansatte er kunnskapsrike og vil gjerne hjelpe deg med å finne det du trenger eller gi deg råd om produkter. Uansett om du har spørsmål om matlaging, produkter eller ernæring, kan du stole på at Kiwi Fjellhamars ansatte vil være der for å hjelpe deg.

Kiwi-appen – Enkel og praktisk handlehjelp

Kiwi Fjellhamar tilbyr også en praktisk og brukervennlig app som gjør handleopplevelsen enda bedre. Med Kiwi-appen kan du enkelt lage handleliste, få oversikt over tilbud, og til og med skanne strekkoder for å få mer informasjon om produktene. Appen gir deg også muligheten til å spare enda mer ved å samle poeng som kan brukes på fremtidige kjøp.

Besøk Kiwi Fjellhamar i dag!

Hvis du er på utkikk etter en matvarebutikk med et bredt utvalg av produkter, gode priser og en hyggelig atmosfære, bør du definitivt besøke Kiwi Fjellhamar. Med sitt brede utvalg av produkter, imøtekommende personale og praktiske app, vil Kiwi Fjellhamar gjøre handleopplevelsen til en glede. Besøk butikken i Fjellhamar i dag og opplev selv hva som gjør Kiwi Fjellhamar så spesiell.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger Kiwi Fjellhamar?

Kiwi Fjellhamar ligger på Fjellhamar i Lørenskog kommune i Akershus.

Hvilke varer tilbyr Kiwi Fjellhamar?

Kiwi Fjellhamar tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer, inkludert fersk frukt og grønnsaker, meieriprodukter, kjøtt og fisk, brød og bakervarer, samt et utvalg av non-food varer.

Hva er åpningstidene for Kiwi Fjellhamar?

Kiwi Fjellhamar har vanligvis åpent fra tidlig morgen til sent på kveld, mandag til lørdag. Søndag har butikken reduserte åpningstider. For nøyaktige åpningstider anbefales det å sjekke deres nettside eller kontakte butikken direkte.

Har Kiwi Fjellhamar parkeringsmuligheter?

Ja, Kiwi Fjellhamar har gratis parkeringsplasser tilgjengelig for kundene.

Kan jeg handle på Kiwi Fjellhamar uten medlemskap?

Ja, det er ikke nødvendig med medlemskap for å handle på Kiwi Fjellhamar. Alle er velkomne til å handle i butikken.

Kan jeg handle på Kiwi Fjellhamar online?

Dessverre tilbyr ikke Kiwi Fjellhamar for øyeblikket en nettbutikk. Du kan handle i butikken fysisk.

Har Kiwi Fjellhamar tilbud eller kampanjer?

Ja, Kiwi Fjellhamar har jevnlig tilbud på ulike produkter. Du kan holde deg oppdatert ved å sjekke deres ukentlige tilbudsavis eller følge dem på sosiale medier.

Kan jeg finne økologiske varer på Kiwi Fjellhamar?

Ja, Kiwi Fjellhamar tilbyr et utvalg av økologiske produkter som inkluderer frukt, grønnsaker og andre dagligvarer.

Har Kiwi Fjellhamar en frukt- og grønnsaksavdeling?

Ja, Kiwi Fjellhamar har en egen avdeling dedikert til fersk frukt og grønnsaker. Du kan finne et bredt utvalg av sesongbaserte og varierte produkter.

Tilbyr Kiwi Fjellhamar levering av varer?

For øyeblikket tilbyr ikke Kiwi Fjellhamar hjemlevering eller levering av varer. Du må handle i butikken og ta med varene selv.

Artiklen Kiwi Fjellhamar: Matvarebutikken med et stort utvalg har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 44 anmeldelser