Ruter kort

Reisekort – Ruter

Reisekort | Ruter

Alle reisekort er i utgangspunktet uregistrerte, slik at du kan reise anonymt. Vi tilbyr også tjenester som gir deg nyttig hjelp og støtte ved tap av kort.

Reisekort er et plastkort du fyller med billetter eller reisepenger. Se hvordan reisekortet fungerer og hvor du får tak i det.

Reisekort og personvern – Ruter

Reisekort og personvern | Ruter

Slik får du automatisk påfylling. Du kan kjøpe nytt reisekort med automatisk påfylling på kundesenteret Ruter S og servicepunktene våre.

Her finner du informasjon om hvordan Ruter behandler dine personopplysninger når du bruker reisekort.

Automatisk påfylling av reisepenger – Ruter

Automatisk påfylling av reisepenger | Ruter

Reiser du bare av og til kan det lønne seg å ha reisekort med reisepenger. Det fungerer som et klippekort, som du bruker til å betale for reisen din.

Ønsker du å sikre at du alltid har reisepenger på reisekortet? Se hvordan du får automatisk påfylling!

Reisepenger – Ruter

Reisepenger | Ruter

Du kan ha 30-dagersbilletten i Ruter- eller RuterBillett-appen på mobil eller på et reisekort. Automatisk fornyelse. Når du reiser med 30-dagersbillett kan du …

Reisepenger fungerer som et klippekort. Du fyller et valgfritt beløp på reisekortet og betaler per reise. Se hvordan du får reisepenger.

30-dagersbillett – Oslo – Ruter

30-dagersbillett | Ruter

Nytt reisekort koster 50 kroner. Ta vare på reisekortet ditt! Det kan gjenbrukes. Har du allerede et reisekort kan du fylle på nye billetter og reisepenger i …

30-dagersbilletten fungerer som et månedskort. Billetten gir deg et ubegrenset antall reiser i 30 døgn. Se priser og hvor du får kjøpt 30-dagersbilletten. 

Slik kjøper du billett – Ruter

Slik kjøper du billett | Ruter

Se alle våre billetter og priser for T-bane, trikk, buss, båt og tog i Oslo og Akershus.

Se hvordan du kjøper billett til buss, trikk, T-bane og båt i Oslo og Akershus. 

Billetter og priser – Ruter

Billetter og priser | Ruter

På MinSide kan du se kvitteringer på tvers av app og web, registrere og sperre reisekort, eller se oversikt over alle fakturaene dine.

Se alle våre billetter og priser for T-bane, trikk, buss, båt og tog i Oslo og Akershus.

Ruter MinSide

… slik at du kan reise anonymt uten å oppgi persondata til Ruter. Du kan ha 365-dagersbilletten i Ruter- eller RuterBillett-appen, eller på et reisekort.

Ruter MinSide

365-dagersbillett – Ruter

365-dagersbillett | Ruter

365-dagersbilletten fungerer som et årskort. Billetten er gyldig for et ubegrenset antall reiser i 365 døgn. Se priser og hvor du kjøper 365-dagersbillett.

Keywords: ruter kort