Sas eurobonus poeng oversikt

Poengtabell for flygninger – se hvor poengene dine kan ta deg

Poengtabell for flygninger – se hvor poengene dine kan ta deg | SAS

Få en oversikt over hvor mange poeng du trenger for en tur/retur-reise med SAS, Widerøe, Star Alliance og andre flyselskaper »

Star Alliance poengtabell – hvor kan du reise med … – SAS

Star Alliance poengtabell – hvor kan du reise med poengene dine | SAS

Få en oversikt over hvor mange poeng du trenger for tur/retur-flygninger som drives av flyselskaper i Star Alliance eller i kombinasjon med flygninger …

Få en oversikt over hvor mange poeng du trenger for tur/retur-flygninger som drives av flyselskaper i Star Alliance eller i kombinasjon med flygninger drevet av SAS »

Hvor kan jeg se turene jeg har opptjent poeng på? – SAS

Hvor kan jeg se turene jeg har opptjent poeng på? | SAS

Bare logg deg inn på nettsiden vår og gå inn på EuroBonus-siden din. Her kan du se kontobalansen og aktivitetslisten.

Spørsmål og svar

Opptjen og bruk EuroBonus-poeng – SAS

Opptjen og bruk EuroBonus-poeng | SAS

EuroBonus-poeng. Opptjen poeng når du flyr, handler, overnatter og kjører. Deretter kan du bruke poengene dine på belønninger, som bonusflygninger.

Alt du trenger å vite om EuroBonus-poeng. Hvordan du opptjener, bruker og løser inn poeng. Les mer »

Opptjen og bruk poeng | SAS

SAS – Opptjen og bruk poeng | SAS

Du opptjener grunnpoeng på alle rutefly med SAS, bortsett fra på … poeng opptjenes for flygninger drevet av et flyselskap som ikke deltar i EuroBonus.

Nord-Europas ledende flyselskap, med nærmere 800 daglige flygninger til over 120 destinasjoner i Skandinavia, Europa, USA og Asia.

Hvor mange poeng opptjener jeg når jeg flyr? – SAS

Hvor mange poeng opptjener jeg når jeg flyr? | SAS

Hvor mange EuroBonus-poeng du opptjener avhenger av bestillingsklasse, flyselskap og destinasjon. De fleste flyselskaper har visse bestillingsklasser hvor …

Spørsmål og svar

SAS EuroBonus: Finn SAS-bonusreiser

Finn bonusreiser med Scandinavian Airlines | SAS

Hvor enn vi flyr! Du kan alltid bruke poeng til å bestille en hvilken som helst reise med SAS, men du får mest igjen for poengene med SAS-bonusreiser.

Bruk vårt søkeverktøy til å finne og bestille bonusreiser til «beste pris» med SAS. Det har aldri vært enklere å komme dit du vil med EuroBonus-poengene dine.

Hvordan opptjener jeg EuroBonus-poeng? – SAS

Hvordan opptjener jeg EuroBonus-poeng? | SAS

Opptjen poeng · Flyselskaper. EuroBonus-poengene dine øker raskt når du flyr med SAS eller et av våre partnerflyselskaper. · SAS EuroBonus-kredittkort. Søk om et …

Opptjen poeng ved å fly, kjøre, bo på hoteller og handle. Eller opptjen statuspoeng som hjelper deg med å nå neste medlemsnivå. Les mer »

Bruk Eurobonus-poeng hos våre partnere – SAS

Bruk Eurobonus-poeng hos våre partnere | SAS

Få en oversikt over alle våre partnere på ett sted! Bare søk i våre partnerkategorier og bruk poengene du har opptjent på nye flygninger, hotellopphold og …

Få en oversikt over alle våre partnere på ett sted! Bare søk i våre partnerkategorier og bruk poengene du har opptjent på nye flygninger, hotellopphold og mye mer »

Fly med poeng – SAS EuroBonus

Hvordan bruker jeg opptjente EuroBonus-poeng på nye flygninger? | SAS

Velg mellom SAS-bonusbilletter, vanlige billetter for poeng og Star Alliance-bonusbilletter. Få en oversikt over forskjellene her »

Keywords: sas eurobonus poeng oversikt