Sikkerhetskontroll mc statens vegvesen

dedy VA – Statens vegvesen Vestfold distrikt

Kort nummer: Kontroller dekk og felger for slitasje og skader! Statens vegvesen. Vestfold distrikt. Sikkerhetskontroll. 2: Hva er kravet til mønsterdybde.

Sikkerhetskontroll MC Hva skal eleven gjøre?

b) Kravet for mønsterdybde er 1.6mm sommer. 3mm på vinterføre. Risikoen ved å kjøre med nedslitte dekk er fare for vannplaning og reduksjon av veigrepet.

Motorsykkel – A | Statens vegvesen

Del 1: Ferdighetsprøve. Prøven består av en sikkerhetskontroll og en kontroll av motorsykkelen før du skal ut å kjøre oppgavene i ferdighetsprøven på lukket …

Her kan lese mer om alle trinn du må gjennom for å få førerkort for motorsykkel (klasse A), fra trafikalt grunnkurs til oppkjøring.

Sikkerhetskontroll MC Hva skal eleven gjøre? Daglig kontroll …

Sikkerhetskontroll MC. Hva skal eleven gjøre? Daglig kontroll. Sensor forventer at elev setter i gang med dette på eget initiativ.

Sikkerhetskontoll motorsykkel – full film – YouTube

Sikkerhetsspørsmål klasse A -MC – Sørby Trafikkskole

Parklys skal på om du står stille. Sikkerhetskontroll av kraftoverføring. Svar: Sjekke at drevene ikke er slitt ( …

APG – veien til klasse A – Spørsmål man får på kontrollsjekk

– Sikkerhetskontroll MC – Asker og Bærum Trafikkskole

Sikkerhetskontroll MC. AB TRAFIKKSKOLE … Du kan lese mer om førerprøven på Statens vegvesen sine nettsider. >> Last ned sikkerhetskontroll klasse A.

AB Trafikkskole – Asker og Bærum Trafikkskole tilbyr opplæring til førerkort på bil, moped, motorsykkel, lett mc og tilhenger. Skal du ta lappen? Ta kontakt med oss. Vi har avdeling i Asker og i Bærum.

Keywords: sikkerhetskontroll mc statens vegvesen