Solstrand camping

Solstrand Camping Lindesnes – Booking, weekend, camping …

Solstrand Camping Lindesnes – Booking, weekend, camping og leirer

Solstrand Camping er en kristen familiecamping i Lindesnes. Vi har egne leirer og leier ut til weekender og andre arrangement.

Solstrand Camping | Apartments | Lindesnes – Visit Norway

Solstrand Camping | Apartments | Lindesnes | Norway

Solstrand Camping ligger like ved Audnaelva, en av de to lakseelvene i Lindesnesregionen. Stedet drives som campingplass i perioden 1. mai til 1. september, og ellers i året arrangeres diverse kurs/seminarer, leirer og bibelcamper. Det er også mulig å leie stedet til selskaper (konfirmasjon, bryllup e.l.) Foruten camping kan man også overnatte i hytter og leiligheter. Det finnes 12 campinghytter av forskjellige typer og størrelser, med sengeplass fra 3-7/8 personer. Alle hyttene har eget bad m/WC, 8 av dem har også dusj. Av leiligheter er det 9 stk. med sengeplass til 6 pers. Alle har bad m/WC og dusj, kjøkken m/kjøleskap og hybelkomfyr, stue m/TV. Solstrand Camping eies av flere av De Frie Evangeliske Forsamlingers menigheter, og er en trygg og rusfri campingplass som passer ypperlig for familier.

Solstrand Camping (Vigeland) – oppdaterte priser for 2023

Solstrand Camping ligger ved elven Audna, en 15-minutters kjøretur fra Mandal, og tilbyr selvbetjente leiligheter med kjøkken og balkong.

Solstrand Camping – Facebook

SOLSTRAND CAMPING (Lindesnes, Norge) – Campingplass

SOLSTRAND CAMPING (Lindesnes, Norge) – Campingplass – anmeldelser og prissammenligning – Tripadvisor

Solstrand Camping, Lindesnes: Se 14 reiseanmeldelser, 25 objektive bilder og gode tilbud for Solstrand Camping, vurdert som nr. 2 av 5 temaovernattinger i Lindesnes og vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor.

Campingplass: Solstrand Camp A/L – Camping.no

Camping.no – Campingplass: Solstrand Camp A/L

Solstrand Camping

En koselig campingplass med mange aktiviteter for hele familien like ved Audnaelva.

Keywords: solstrand camping