Storesand camping

Booking av teltplasser – Hvaler kommune

Hvaler – Booking av teltplasser

VIKTIG! FØR DU BESTILLER LES HER: Teltplassene på Storesand friområde ligger i Ytre Hvaler nasjonalpark, derfor er det ekstra viktig å ta godt vare på naturen.

Storesand teltplass | Kirkøy | Hvaler | Camping – Visit Norway

STORESAND CAMPING OG STRANDCAFE (Hvaler, Norge)

STORESAND CAMPING OG STRANDCAFE (Hvaler, Norge) – Campingplass – Anmeldelser – Tripadvisor

Storesand Camping og Strandcafe, Hvaler: Se 7 reiseanmeldelser, 3 objektive bilder og gode tilbud for Storesand Camping og Strandcafe, vurdert som nr. 1 av 8 temaovernattinger i Hvaler og vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor.

Friluftshuset på Storesand – Visit Hvaler

Visit Hvaler — Friluftshuset på Storesand

Prosjektet Storesand friluftshus er et samarbeid mellom Oslofjordens Friluftsråd, Ytre Hvaler nasjonalpark, Hvaler kommune, Østfold fylkeskommune, Fylkesmannen i Østfold og de frivillige som driver stedet. Prosjektet skal bidra til at fasilitetene på Storesand står i samsvar med en av Østfolds mest brukte badestrender og en del av Ytre Hvaler nasjonalpark (YHNP). Storesand Friluftshus skal være et attraktivt turmål til glede for alle – barn og unge, lag og foreninger, småbarnsforeldre og pensjonister, og huse aktivitet, naturinformasjon og service for friluftslivet – året rundt. Det vil også gjøre området mer tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne. OF har alt lyktes med å gjennomføre første viktige milepæl i prosjektet – å føre fram vann- og avløpsledning til plassen. Våren 2015 rant det for første gang rent vann i kranene, noe som gjør rengjøring lettere og bedrer hygieneforholdene betraktelig. Prosjektet er avhengig av et spleiselag mellom offentlige og private bidragsytere, og vil måtte finansieres over flere år.

Storesand teltplass – Online Booking

Storesand friluftsområde – Fevik – Bagatell Camping

Bagatell Camping Fevik – En perle p� S�rlandet!

Storesand Teltplass og Camping, Skjærhalden, Hvaler

Storesand strand og friluftsområde – Visit Sørlandet

Storesand badeplass – badeinfo – Oslofjorden

Storesand badeplass – badeinfo

Storesand på Kirkeøy er den største og mest populære sandstranda på Hvaler.

Keywords: storesand camping, storesand camping hvaler