Sundal camping

Sundal-Camping – Kvinnherads beste campingplass

Sundal-Camping. Det naturlege utgangspunkt for ein skitur på Folgefonna, eller berre opplevinga ved å spasere i den vakre naturen.

Sundal Camping – Hardanger

Sundal Camping. 4,74 · 53 anmeldelser · Kvinnherad, Hordaland, Norge. Hele hytte. verten er Kenneth. Les mer om verten, Kenneth.

Sundal Camping – Mauranger – Visit Norway

Sundal Camping | Camping | Mauranger | Norway

Sundal Camping er omgitt av det vakre landskapet i Maurangerfjorden, ein arm av Hardangerfjorden. Campingplassen ligg ved fjordkanten sentralt i Sunndal, med utsikt mot Bondhusbreen, Bondhusdalen og fjorden. Sundal Camping leiger ut hytter i ulike storleikar, frå 20 m² til 64 m², og har 60 oppstillingsplassar for bubilar, vogner og telt. Her er og stor gjestehamn. Nytt i 2018 er ein oppstillingsplass for bubilar i nærleiken av sjølve campingplassen. På campingplassen er det tre sanitærhus, kiosk, fellesrom, grillplass, leikeplass og badeplass.   Sundal Camping er eit godt utgangspunkt for både fjord- og fjellopplevingar. Bur du her er det gå avstand til Bondhusdalen og Bondhusbreen. Kano, båtar og motorar kan leigast. Gode fiskemoglegheiter i sjø og elv. Gjestar kan og besøke eit gardsbruk med kyr, sauer og eige gardsmuseum. 

Sundal Camping | NAF Camp

2 mil fra Odda gjennom Folgefonnstunnelen. Det naturlige utgangspunkt for en skitur på Folgefonna eller bare opplevelsen ved å spasere i den vakre naturen i Folgefonna Nasjonalpark, Bondhusdalen opp t

Campingplass: Sundal Camping

Camping.no – Campingplass: Sundal Camping

SUNDAL CAMPING (Bondhus, Norge) – Anmeldelser

SUNDAL CAMPING (Bondhus, Norge) – Campingplass – Anmeldelser – Tripadvisor

Sundal Camping, Bondhus: Se reiseanmeldelser, 20 objektive bilder og gode tilbud for Sundal Camping, vurdert som nr. 2 av 2 temaovernattinger i Bondhus og vurdert til 3 av 5 på Tripadvisor.

Sundal Camping – Hytter til leie i Kvinnherad, Hordaland, Norge

Sundal Camping – Hytter til leie i Kvinnherad, Hordaland, Norge – Airbnb

23. feb. 2023 – Hele hytte til 910 kr. Hytta ligger ved fjorden. Fine tur muligheter, 2t gange til breen.Gode fiske- forhold i fjorden. Ca 30min til Trolltunga.Nærmaste tettsted er Odda…

Keywords: sundal camping