Senger – den perfekte gaveidé

Skal du gi en gave til ham eller henne som har alt? Da kan gode råd være dyre. Det kan være vanskelig å finne på en gave år etter år. Derfor er det ofte nødvendig å søke inspirasjon andre steder. I denne artikkelen kan du lese mer om hvorfor senger er den perfekte gaveidéen. Det er kanskje ikke den første gaveidéen du selv kom på. Men ikke desto mindre er det faktisk en veldig god og omsorgsfull gave.

Den rette sengen skaper de rette soveforholdene

Søvn er essensielt for menneskets helse. Det gjelder definitivt også din gave-mottaker. Når du gir vedkommende en seng, eller flere senger, i gave, gir du også vedkommende muligheten til å optimalisere sine soveforhold. Det er ikke bare en god gave. Det er også en veldig omsorgsfull gave, der du investerer i gave-mottakerens helse. Både på kort og lang sikt.

Med den rette sengen kan din gave-mottaker lade opp både sinnet og kroppen. Søvn er nemlig kroppens og hjernens mulighet til å restituere, bearbeide dagens inntrykk og bli klar til en ny dag.

En gave som gir glede i mange år

Når du velger å gi en seng, eller flere senger, i gave, gir du en gave som kan vare i mange år. Andre gaver har en kortere holdbarhetstid. Godbiter og mat blir raskt spist. Parfymer blir brukt opp, og klær blir enten umoderne eller slitte. Men senger er mer som eviggrønne gaver. De kan nemlig vare år etter år. Spesielt når du kjøper kvalitet.

Finn enkelt den rette sengen med Bedre Nætter SengeMatch™

Kanskje er du litt usikker på å gi senger i gave, fordi du frykter at det blir vanskelig å finne den rette sengen. Det er en helt reell bekymring. Heldigvis har Bedre Nætter NO allerede tenkt ut en løsning på dette. De har nemlig utviklet algoritmen SengeMatch™.

Med SengeMatch™ kan du svare på en rekke spørsmål om din gave-mottaker. På bakgrunn av dette kan algoritmen raskt beregne hvilken seng som vil passe best til akkurat din gave-mottaker.

Skulle du likevel ende opp med å velge feil seng eller madrass, trenger verken du eller din gave-mottaker å fortvile. Bedre Nætter gir nemlig 100 dagers full returrett på alle senger. Derfor kan du, eller gave-mottakeren, bare returnere sengen hvis den ikke passer perfekt. Det skal senger nemlig gjøre.