Hvor går din neste firmatur?

Flere forhandlere på nettet tilbyr i dag mange forskjellige løsninger for levering. Noe av det mest brukte er for tiden å få den levert til et utleveringssted, hvor det er mulig å hente bestillingen når den passer inn i hverdagen. Fraktformen er svært fleksibel, og typisk også det billigste fraktalternativet.

På den annen side kan du vurdere å bestille pakken for levering hjem til deg eller der du jobber. Frakttypen vil stort sett være litt mindre rimelig, men like gjerne veldig lett. Den lettest kjøpte løsningen er unektelig å hente produktene selv, men dette er avhengig av at du har kort avstand til nettbutikkens fungerende lager.

Muligheten til å levere er veldig viktig i tilfelle vi trenger pakken med et øyeblikks varsel, så det er relativt rimelig å finne tidshorisonten for levering av den aktuelle varen.

Flere nettbutikker tilbyr 1 hverdagslevering på et stort antall av sine varenumre, men vær oppmerksom på at dette krever at bestillingen sendes inn før en viss tid, slik at de trygt kan få bestillingen til posten kontor før pakkeansatte drar hjem.

Evnen til å levere kan være svært viktig

Det er nå ekstremt hensiktsmessig for internettbrukere å sammenligne priser fra flere nettselskaper, og på grunn av dette har ikke flertallet av nettvarehusene vært i stand til for å unngå å redusere prisene på en rekke av deres produkter – for gutter og jenter, og også for menn og kvinner – betydelig, og noen ganger til og med lover gratis levering.

Men det kan tross alt vise seg å være lønnsomt å sjekke ulike internettselskaper for tilbud før du handler, slik at du er garantert å få den rimeligste prisen.

Det anbefales at du søker i e-butikkens anmeldelser

Før noen bestiller fra en nettbutikk kan du i prinsippet se på e-butikkens forretningsavtale, men det er nok ikke superinteressant.

En annen mulighet er å undersøke om e-selskapet er medlem av e-merket, siden dette kan være en indikasjon på at nettbutikken anerkjenner de danske retningslinjene og at e-virksomheten rutinemessig undersøkes av advokater som er innført i gjeldende regelverk. Dette er en god mulighet til å bli assistert dersom du støter på utfordringer i prosessen med din bestilling.

Det er også fornuftig for kjøper å være klar over de mest relevante regelverket som påvirker kjøpet, som for eksempel hvilken byttepolicy nettbutikken bruker. I forhold til det er det også aktuelt at du fortsatt beholder kvitteringsmailen din, slik at du kan være vitne til transaksjonen i fremtiden, uansett om du er ute etter produkter til gutt eller jente.

Trustpilot innebærer regelmessige fordelaktige muligheter

Trustpilot gir superanstendige sjanser til å se nærmere på et stort antall andre forbrukeres kritikk, og på grunn av dette foreslår vi at du blir smartere på internett bedriftsvurderinger før du fullfører handlen.

Facebook gir også noen greie muligheter til å få et inntrykk av nettbutikkens pålitelighet. I tillegg til det finnes det enkelte nettbutikker hvor du kan gi en anmeldelse av kjøpet deres, som også må brukes for å fornemme hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av annonser. Vi har tette samarbeid med mange nettbutikker da vi promoterer butikkenes tilbud, og innkrever provisjon dersom en av de besøkende på siden vår bestiller.