Lære ved å spille

De fleste nettbutikker tilbyr for tiden ganske mange forskjellige leveringsmetoder. En favoritt er nå å få den sendt til en pakkebutikk, og så kan du ganske enkelt hente pakken på et tidspunkt du selv velger. Fraktformen er dermed ganske uproblematisk, og ofte også den rimeligste fraktformen.

Du bør også velge å få varene levert der du bor eller jobber. Fraktmetoden er nok litt dyrere, men samtidig veldig rimelig. I de fleste tilfeller vil imidlertid den billigste typen levering være å hente pakken selv, men dette er betinget av at du er i nærheten av e-butikkens lager.

Leveringstiden er veldig viktig dersom du trenger bestillingen din raskt, og derfor er det virkelig aktuelt at vi sjekker leveringstiden for den aktuelle varen.

De fleste nettbutikker gir 1 dags frakt på mange produkter, men det avhenger likevel av at bestillingen blir realisert tidligere enn et fastsatt tidspunkt, slik at de sannsynligvis kan få det nye produktet ditt til fraktselskapet før de logistikkansatte reiser hjem.

En rekke nettselskaper sørger for levering uten kostnad, men i mange tilfeller er dette betinget av at du kjøper for en bestemt pris. I tillegg bør du vurdere den rimeligste typen levering, som ofte – uansett om du er i nærheten av Hørsholm, Hjørring eller Skjern – vil være å få transportøren til å levere pakken din til et utleveringssted.

De fleste kjøper via nettbutikker

Det er nå ganske enkelt for folk å vurdere prisnivået fra ulike internettselskaper, og derfor har et stort antall nettforhandlere måttet stemple prisen nivå på mange av produktene deres – for babyer og barn, så vel som for menn og kvinner – betydelig, og noen ganger til og med lover gratis frakt.

Til tross for dette kan det likevel være verdt tiden din å se deg rundt i ulike nettbutikker etter rabatter før du handler, slik at du ikke er i tvil om å akseptere den skarpeste prisen.

Man må imidlertid være oppmerksom på at dersom en nettforhandler markedsfører de beste i testvarer til en pris som er kolossalt billig, så kan dette i noen tilfeller være et faresignal for en svindel e-forhandler. Kortbetalinger er derimot omfattet av en lov som beskytter en mot falske e-butikker.

Vi anbefaler generelt å bestille med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte deg av et avbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du heller vil betale ned kostnadene over flere uker.

Før noen handler med et nettselskap, må de ideelt sett undersøke e-butikkens regler, men dette er ofte lite interessant.

En enklere løsning kan kanskje være å finne ut om nettvirksomheten støttes av e-merket, for det skal være en garanti for at nettbutikken anerkjenner de etablerte reglene, i tillegg til at nettforhandleren en gang innimellom deltar eksperter som behersker regelverket på området. I tillegg gir det deg en grunn til støtte, i den grad du blir utsatt for vanskeligheter med shopping.

Videre anbefaler vi at du tar hensyn til de mest vesentlige forhold som kan ha innflytelse på bestillingen, for eksempel bytteretten garantert av nettbutikken. På grunn av dette er det også aktuelt at du alltid lagrer kvitteringen på e-post, slik at du senere skal kunne vitne om kjøpet ditt, uansett om du kjøper en gave til mann eller kvinne.

Revurdert av fagfolk som har ekspertise innenfor retningslinjene

Trustpilot gir superfantastiske løsninger for å analysere ulike tidligere kjøperes oppfatninger og av denne grunn anbefaler vi at du undersøker internettbedriftens rangeringer før du handler.

Facebook tilbyr også uforlignelig ærlige sjanser til å få innsikt i internettselskapets kundefokus. Her finnes det en rekke forhandlere på nettet som gjør det mulig å sende inn en evaluering av sin kjøpsopplevelse, som også bør brukes til å få et innblikk i kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider med en rekke internettselskaper i form av å annonsere varene deres og høste provisjon forutsatt at en bruker fra nettstedet vårt foretar et kjøp.

Orientering angående tilbud og internettforhandlere oppdateres ofte, men vi tar ikke ansvar for rettelser som kan ha blitt gjort etter at vi sist oppdaterte de viste dataene.